E-mail aan Sinterklaas


Vandaag hebben we met de hele klas na afloop van het Sinterklaasjournaal een mail geschreven aan Sinterklaas. Hierin hebben we hem bedankt voor de chocoladeletters in de schoenen, maar hebben we ook gevraagd of hij de rommelpiet wil aanspreken op de rommel die hij bij ons in de klas had gemaakt.  De kinderen dachten nog heel even dat de juf het had gedaan, maar uiteindelijk was toch de conclusie dat het de rommelpiet moest zijn geweest, omdat de juf heeel zuinig is op boeken. Die zou ze heus niet zomaar door de klas gooien....

Helaas hadden we geen foto's van de rommel, anders hadden we deze mee kunnen sturen en Sinterklaas kunnen laten zien hoe erg de chaos was. Wel hebben we omschreven hoe de klas eruit zag:

Stoelen, opgestapeld op elkaar op de tafels, omgegooide stoelen, boeken op de beamer, boeken op de grond, overal ronde papiertjes (waar we prachtige pieten mee op het raam hebben gemaakt), laatjes die door elkaar waren gegooid; kortom het was een bende!

Gelukkig hebben we met elkaar binnen 5 minuten alle rommel weer netjes opgeruimd en konden we weer gewoon aan het werk... Op naar 4 december, want ook de lootjes (om Sinterklaas te helpen) zijn inmiddels getrokken! LEUK!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten